Nieuws/Wat U Zegt
427574
Wat U Zegt

’Kabinet helpt ons niet’

Het kabinet helpt ons het laatst, schreef een lezer enkele weken geleden. Ik wil nog wel een stapje verder gaan: dit kabinet helpt ons niet!

Wij doen er al jaren niet meer toe. Bakken vol geld voor ontwikkelingshulp worden er over de grenzen gesmeten, zonder ooit maar één onderzoek of dit wel op de juiste plekken terecht komt.

Ook ik heb aan allerlei regelingen mee betaald, met 40 dienstjaren kon ik er niet uit, afgeschaft, de pre-VUT: afgeschaft, etc. AOW leeftijd opgetrokken, moet tot ruim 67 jaar werken, maar door bezuinigingen op de werkvloer dreigt er ontslag en moet ik werk zoeken of dreigt de WW. Ach en wat een verrassing: die is net als ik er gebruik van kan maken verkort tot 24 maanden.

Een grof schandaal vind ik echter dat er zo verschrikkelijk wordt gezeuld met onze bejaarden, deze groep laten ze pas echt in de kou staan ten faveure van onder meer de ’nieuwkomers’ die ons land overspoelen en waarvoor alles uit de kast wordt getrokken.

Wij zijn de spreekwoordelijke kip met gouden eieren, ze slachten ons nog net niet, maar eigenlijk zitten wij hen zwaar in de weg. Schande inderdaad, maar men zal er geen nacht van wakker liggen.

Cobie Bos, Barsingerhorn