Nieuws/Wat U Zegt
439709
Wat U Zegt

Brief van de dag

'Immigratiegolf vreet EU leeg'

Ons land is systematisch bezig suïcide te plegen op humanitaire gronden. De immigratie blijft een wankel geheel. Dat ons bespringt als een zwellende wolk sprinkhanen, die Europa komen leegvreten, aldus Wim van Geffen. Spreekt deze zienswijze u aan?

De briefschrijver ziet de toekomst somber in. „Onze zwakke-knieën-regering sluit de grenzen niet. Verspilt miljarden waar het niet nodig is en die ze beter aan het eigen volk kan besteden. (Zoals dat geschiedde met de volstrekt zinloze ontwikkelingshulp.)

Een multiculturele samenleving is een illusie. Zoals blijkt uit de onderlinge onenigheid tussen de immigranten zelf. Ze slaan elkaar de tent uit. Belagen vrouwen en meisjes, die ze beschouwen als hun eigendom en gebruik. Ze hebben nu al een grote mond over onderdak en zelfs hun dagelijkse hap.

Advies: zet de rem erop, vang niet op wat andere landen afstoten. Sluit de grenzen. Genoeg is genoeg! Elke dag trekken wij de mottige immigratiedeken een stukje verder over ons heen, tot ze ons verstikt. Arm land! Hoe ziet het er in 2020, 2050 uit? Waar blijven staatslieden als Drees en Luns?”

Is dit wat u betreft de Brief van de Dag? Laat uw stem horen op wuz.nl