Nieuws/Wat U Zegt
450458
Wat U Zegt

'Wat heeft Marokko te willen?'

Minister Asscher wil vele miljoenen besparen door de uitkeringen richting Marokko ongeveer te halveren. Marokko is het daar niet mee eens. "Echt waar? Zou jij het er wel mee eens zijn als je ineens nog maar de helft krijgt van wat je normaal ontvangt? Maar nu begrijp ik niet precies wat Marokko precies te willen heeft", zegt Wilma ter Steege.

Wilma ter Steege uit Oudewater vervolgt:

"Waarom doet Asscher niet gewoon wat hij moet doen, en stopt hij die ongebreidelde stroom geld naar dat land? Links en rechts jassen ze er hier belastingverhogingen in een paar dagen door, zijn ze niet te beroerd om de belasting op flesjes drinkwater met 15 procent te verhogen.

De pensioenen worden nooit meer geïndexeerd en de premies steeds verhoogd. De verhogingen bij de zorgverzekeringen zijn haast niet meer te volgen en de vergoedingen worden steeds meer uitgekleed, de eigenaren hiervan zitten op miljarden euro’s overschot te lachen.

De vluchtelingenstroom, mede uit Marokko, is nooit meer te stoppen en gaat ons tientallen miljarden kosten, maar een belachelijk verdrag uit 1972 wordt niet aangepast omdat de ontvangers het er niet mee eens zijn. Dat is nou politiek en premier Rutte heeft nu eens wel gelijk. Het is te ingewikkeld om dat haarfijn uit te leggen! Wij snappen daar toch niks van!"

 

Meediscussiëren over dit en ander onderwerpen doet u op wuz.nl.