Nieuws/Wat U Zegt
452137
Wat U Zegt

Kieswijzer blijkbaar niet nodig

Volgens de economen Rick van der Ploeg en Willem Vermeend weten we in Nederland niet hoe goed wij het hier hebben en behoren wij tot de gelukkigste mensen van Europa. Volgens A.J.P.M. Peijnenburg zijn het echter maar enkelen die 'vreselijk rijk worden van Europa'. "Wie een andere mening heeft, behoort volgens Vermeend en Van der Ploeg tot de groep Wilders." Hoe denkt u hierover?

A.J.P.M. Peijnenburg schrijft: "Zij vertellen hoe goed Europa is voor ons en de welvaart die het meebrengt. Natuurlijk zijn er ook klagers maar die komen uit de hoek van de SP en PVV, aldus de economen (Tel. 10/1).

De werkloosheid is ruim 8 procent en wordt alleen maar groter met de instroom van asielzoekers. De mensen die ’s morgens hopen dat ze weer wat krijgen bij de voedselbank en met 50 jaar afgeschreven zijn ondanks hun opleiding, hebben een andere mening. Maar dan behoor je volgens Vermeend en Van der Ploeg dus tot de groep Wilders.

 

Lees ook: De volledige column van Vermeend & Van der Ploeg

 

Zoals de VOC ook goed was voor ons land en welvaart bracht, maar de meeste mensen in armoede leefden of aan scheurbuik stierven op schepen waar voldoende te eten was, voor de staf.

Ook nu zijn het er een paar die vreselijk rijk worden van Europa, maar de meesten weten vandaag niet of ze volgende week hun baan nog hebben en hun hypotheek kunnen betalen. Nou, de kieswijzer-app is voor mij dus blijkbaar niet meer nodig."

Discussieer mee over dit en andere onderwerpen op wuz.nl.