Nieuws/Wat U Zegt
452142
Wat U Zegt

'EU verraadt de burgers'

De machthebbers in Europa hebben Europa en zijn burgers verraden en doen dat nog steeds", vindt lezer J.Jansen. "Meer dan tien jaar geleden hebben we Schengen afgesproken en terwijl iedereen wist dat de grenzen bewaakt moesten worden, hebben Brussel en de leiding van alle EU-landen hun dure plicht verzaakt om ons te beschermen." Deelt u dit standpunt?

J. Jansen vervolgt:

"Het gevolg is dat de afgelopen tien jaar vele honderdduizenden de EU zijn binnengestroomd. Er werden ruimhartig verblijfsvergunningen rondgestrooid en bij een weigering werden de mensen de ’straat opgeschopt’ in plaats van stevig uitzettingsbeleid toe te passen.

Griekenland verwijten dat ze de honderdduizenden vluchtelingen niet kunnen tegenhouden terwijl de hele EU de grenzen bewust heeft opengelaten en de Grieken in de steek heeft gelaten door geen degelijke bewaking op te zetten, is eveneens verraderlijk gedrag. Zijn daardoor niet de echte schuldigen aan de duizenden verdrinkingen, die nog dagelijks plaatsvinden, Brussel en de regeringen van alle lidstaten?"

Discussieer mee over dit en andere onderwerpen op wuz.nl.