Nieuws/Wat U Zegt
453836328
Wat U Zegt

’Actie nodig bij oplossen problemen’

Onze regering weet de problemen voor de bevolking niet op te lossen maar vergroot deze juist, stelt W. Suyker vast.

Zo zijn er de afgelopen jaren allerlei verkeerde bezuinigingen doorgevoerd. En is er verkeerd beleid gevoerd aangaande klimaat, zorg, kinderopvangtoeslagen, criminaliteit, pensioenstelsel, asielopvang en stikstof.

De politieke partijen moeten stoppen met het vervullen van eigen idealen en andere keuzes maken. Schuif niet alle verantwoordelijkheden naar de gemeenten en wijs niet naar de Europese Unie. Zo blijft de regering makkelijk buiten schot en wordt niet de hand in eigen boezem gestoken.

Neem nu actie en verlaag de accijnzen voor brandstof en energie. Verlaag ook de belastingen voor werkenden zodat arbeid loont, los de asielproblematiek naar het Deense model op, toon respect voor ouderen door hun pensioenen te verhogen en zorg ervoor dat huren betaalbaar blijven en begrens deze.

Kom met een oplossing zodat vluchten niet geannuleerd hoeven te worden op Schiphol. Laat bijvoorbeeld het leger helpen met controles op de luchthaven. En versnel de procedures rondom Lelystad Airport. Kortom, kom de bevolking tegemoet.

W. Suyker