Nieuws/Wat U Zegt
483875
Wat U Zegt

In actie voor leefbaarheid

Het wordt erg druk in ons land en dat is duidelijk te merken, vindt R. van Putten. Zeker nu ons land verder volstroomt met migranten. Maatregelen als vakantiespreiding of scholen en bedrijven op gespreide uren laten beginnen, is volgens Van Putten dweilen met kraan open. Geboortebeperking dan? Hoe denkt u dat we het leefbaar kunnen houden in Nederland?

R. van Putten schrijft:

"Dat er actie ondernomen moet worden is duidelijk. Ons land stroomt ook steeds verder vol met migranten en vluchtelingen. Eerst werd begonnen met vakantiespreiding, maar nu ziet de politiek ook graag dat scholen en bedrijven op gespreide uren beginnen om zo het verkeer te ontlasten. Dit alles blijft echter dweilen met de kraan open als er niets wordt gedaan aan de voortdurende bevolkingsaanwas. Een oplossing zou geboortebeperking kunnen zijn maar dat is onbespreekbaar.

Het grootste deel van onze economie speelt zich af in de grote randstad waar de mensen op een kluitje wonen, terwijl er in het oosten van ons land ruimte genoeg is. Veel mensen in die gebieden voelen zich nu vaak in de steek gelaten qua werkgelegenheid en andere zaken. Vakantiespreiding en flexibele werktijden zijn een doekje voor het bloeden. Om het leefbaar te houden moeten wij met betere plannen komen."

 

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet u op wuz.nl