Nieuws/Wat U Zegt
533454262
Wat U Zegt

’Ouderen lekker op vakantie, jongeren zitten thuis’

Waar is nu opeens de solidariteit waar afgelopen jaar op is gehamerd, vraagt J. Smulders zich af.

Jongeren moesten solidair zijn met de ouderen en moesten zich confirmeren aan allerlei strenge maatregelen om te voorkomen dat ouderen en zwakkeren konden worden besmet met het corona virus.

Iedereen had al een inenting willen hebben. Maar nee, de prioriteit lag bij de ouderen. Die hebben nu hun vaccinatie gehad en als het aan de EU ligt, krijgen die nu een paspoort voor vrij reizen. De jongeren, die solidair moesten zijn, doen er opeens niet meer toe.

Babyboomers gaan lekker op vakantie met hun, door gigantische overwaarde van de woning gefinancierde camper. Lekker genieten van hun vrijheid omdat zij een corona paspoort hebben.

De jongeren, waarvan ze volledige toewijding verwachtten het afgelopen jaar, zijn ze totaal vergeten als ze van hun Chablis genieten op hun camping in de Franse Dordogne.

Ze proosten, met hun corona paspoort gelegen op het campingtafeltje en genieten volledig van het vrij leventje. Ze denken niet meer aan de jongeren in Nederland, die nog steeds opgesloten zitten omdat die geen stempeltje hebben in hun corona paspoort.

Santé, solidariteit was vrij eenzijdig en van korte duur.

J. Smulders,

Arnhem

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo