Nieuws/Wat U Zegt
547780
Wat U Zegt

'Dubbel paspoort bevordert criminaliteit'

Ongelooflijk dat het dubbele paspoort nog wordt toegestaan in Nederland, vindt lezer J.C.H. Greup. "Zolang de Nederlandse grondwet dit toestaat biedt ons land een ideale mogelijkheid voor criminaliteit." Vindt u dat de overheid in ruil voor het verstrekken van een Nederlands paspoort alle andere paspoorten moet invorderen?

Nog steeds mogen mensen in Nederland als ingezetenen wonen en verblijven terwijl zij naast het Nederlandse paspoort nog andere nationaliteiten hebben, schrijft J.C.H. Greup.

Wordt het veroordeelden of te veroordelen personen hier te heet onder de voeten dan gaan zij de grens over naar een van hun andere thuislanden.

Onze overheid zou in ruil voor het verstrekken van een Nederlands paspoort al hun andere paspoorten moeten invorderen (bewaarplicht) en vervolgens bij alle verdachte personen (in afwachting van hun strafzaak) ook het Nederlands paspoort moeten vorderen !

Vindt u dat de overheid in ruil voor het verstrekken van een Nederlands paspoort alle andere paspoorten moet invorderen?

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet op wuz.nl