Nieuws/Wat U Zegt
594486987
Wat U Zegt

’Kabinet te onzichtbaar in crisistijd’

Het zijn andere tijden nu onze welvaart en ook ons welzijn fors afnemen. Consuminderen is natuurlijk prima en in onze welvaartsmaatschappij voor velen goed te doen.

Dat wij echter een overheid hebben die woekerwinsten van bedrijven onbelast laat, haar burgers van pensioen berooft en zelf ongelooflijk hoge belastinginkomsten behaalt nu de prijzen ongekend hoog zijn, is een schande.

Ons gave landje zinkt diep weg, de vlag hangt (jammer genoeg) ondersteboven en het water staat de burgers tot aan de lippen, ook nu in tijden van grote droogte. Toch zijn onze volksvertegenwoordigers en het kabinet niet in staat om de juiste actie te nemen. Integendeel, wegkijken en stilzwijgen is ons deel! We moeten volgens mevrouw Kaag immers ‘collectief een stukje armer worden’. Coalitie en oppositie maken geen vuist tegen de problemen die spelen en de polarisatie neemt alleen maar toe.

Waar zijn Mark, Sigrid, Wopke en al die anderen nu zij juist het verschil kunnen maken? Of zien we hen alleen maar tijdens de campagne voor de volgende verkiezingen om opnieuw allemaal beloftes te doen die toch nooit worden waargemaakt?

Henny Versteeg, Amersfoort