668859
Wat U Zegt

Een kikker in de sla

Lezer Marriët Cheddie - de Graaf nam net een lekker grote hap van haar zelfgemaakte salade, toen zij iets taais en bitters proefde. Wat ze vervolgens uitspuugde zal ze niet snel vergeten. "Ik heb mij nog nooit zo naar gevoeld als op dat moment. Ik wist niet hoe ik het had en dacht dat ik gek zou worden." Nieuwsgierig geworden? Lees hier haar drama.

Marriet Cheddie - de Graaf  uit Barneveld vertelt aangeslagen:

Afgelopen woensdag deed ik mijn boodschappen bij een supermarkt in Barneveld en kocht daar verpakte gemengde sla. Dezelfde avond maakte ik voor mijn vriendin en mijzelf een heerlijke gevulde sla met allerlei ingrediënten. Bij mijn eerst hap proefde ik iets taais en bitters in mijn mond. Terwijl ik nog even door kauwde ging ik in mijzelf alle ingrediënten na en kon niks bedenken wat zo bitter en taai zou kunnen zijn. Na een ogenblikje protesteerde mijn lichaam en kreeg ik spontaan kokhalsneigingen en spuugde mijn hap eten uit.

Wat ik vervolgens op mijn bord aan trof was een KIKKER! Zoiets goors had ik echt niet verwacht en terwijl ik dit schrijf, krijg ik weer de rillingen over mijn lichaam. Een kikker in de sla met alles er op en eraan, kop, ogen, vier poten. Ik ben dezelfde avond nog naar de supermarkt terug gegaan en heb de kikker en salade met bord en al overgedragen aan de bedrijfsmanager. Ik heb mijn gegevens genoteerd en het eten zou voor onderzoek naar het hoofdkantoor opgestuurd worden. Om de smaak weg te spoelen (dit zijn de woorden van de bedrijfsleider) mochten we een fles drank uitzoeken.

De lezer diende uiteraard ook een klacht in. Vindt u een fles drank een gepaste compensatie voor dit leed? Discussieer mee!

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet op wuz.nl