Nieuws/Wat U Zegt
725695066
Wat U Zegt

’Feestgangers moeten zich schamen’

Het leek wel oudejaar in Den Haag afgelopen woensdag avond voor het gebouw van de tweede kamer. Er was een hossende massa in een partytent met een dj die keiharde muziek draaide. Dit had voorkomen kunnen worden, stekt P.G Wortel.

Dit terwijl in de tweede kamer een debat plaats vond over de te nemen maatregelen die Rutte met de jonge de avond daarvoor hadden kenbaar gemaakt.

Hoe naïef kun je zijn? En dan bedoel ik zowel de hossende massa en de politiek. Men had de maatregelen gelijk na de persconferentie moeten laten ingaan. Dan was dit hoogstwaarschijnlijk niet gebeurd.

Nee nog even lekker aan de zuip, en de kroegbaas de volgende dag met een uitgestreken gezicht in het journaal vertellen dat hij niet scherp genoeg was. Echter heeft hij nog wel een leuke opbrengst kunnen genereren.

Wat er vervolgens over 10 dagen aan de hand kan zijn (ivm nieuwe gevallen) daar werd door deze meneer niet bij stil gestaan. En de zorg maar weer in de hoogste versnelling voor dit soort gasten. Ga u schamen feestgangers.

P.G.Wortel

Schagen