Nieuws/Wat U Zegt
749224964
Wat U Zegt

Brief 1: ’Geef Fransen koekje van eigen deeg’

Velen in Nederland zijn woedend en spreken schande van de bonus die aan Ben Smith is toegekend en door hem, vanzelfsprekend, geaccepteerd. Jan Keizer staat daar niet van te kijken.

Al sinds zijn aanstelling door de Fransen, is het al door een samenspel van de Fransen en hun ’topman’ geweest. Hij leidt het bedrijf Air France en daarbij is de KLM alleen maar een lastig aanhangsel, weliswaar DE moneymaker, maar meer niet.

De Franse regering leent Air France miljarden en terugbetalen kan als het ze uitkomt, kopen aandelen en vergroten hiermee hun invloed en verkleinen die van Nederland.

De wetenschap dat mogelijke steun in Nederland gevoelig ligt geeft ze ruim baan om alles nog meer in Frans voordeel aan te passen.

De Fransen, als grootste aandeelhouder zeggen hoe ze het willen, alles in belang van Air France en Smith voert dat uit waardoor zij zijn salaris en bonussen goedkeuren.

Je zou haast vinden dat Nederland, opnieuw zonder overleg met Frankrijk aandelen moet kopen. Fransen dan maar verontwaardigd maar is gewoon een koekje van eigen, hypocriet, Frans deeg.

Jan Keizer, Amsterdam

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo