Nieuws/Wat U Zegt
81222633
Wat U Zegt

’Agractie feller in protest’

De acties van het Farmers Defence Force (FDF), die vooral autorijdend Nederland klem zetten, hebben in de media volop de aandacht gekregen en leidden dagenlang tot felle discussies én politieacties. Jan Muijs denkt Agractie feller in het protest wordt om ook media aandacht te genereren.

Bart-Jan Oplaat van Agractie, die ook graag in de belangstelling staat, werd daarin door het FDF -zijn tegenhanger-overvleugeld en vond het ook tijd worden om wat feller van de toren te blazen.

De deadline van natuur- en milieu organisaties dat in 2030 de stikstofdoelen moeten zijn bereikt blijft overeind. Welnu, Bart-Jan ziet hier zijn kans om het FDF naar de kroon te stijgen en laat meteen zien dat hij ook een aardig woordje over de grenzen spreekt.

Standstills is zijn nieuwe strijdkreet. Dus op drukke plaatsen en wegen alles weer vast zetten. Waar het FDF al heeft laten zien daar heer en meester in te zijn. Jammer Bart-Jan, je komt als mosterd na de maaltijd. Je had beter even 'deadstill' kunnen blijven.

Jan Muijs, Tilburg