Nieuws/Wat U Zegt
818060
Wat U Zegt

Niet voor allen werk

W. de Brouwer heeft geen medelijden met overheidspersoneel dat boos is over de ontslagronde. 'Overheidspersoneel, deels onterecht, laaiend om ontslagronde! Terecht boos over de wijze waarop dit gebeurt, maar ook naïef omdat men dit niet 'wilde' zien aankomen.' Het werd volgens deze lezer hoog tijd voor bezuinigingen op overheidspersoneel.

W. de Brouwer uit Venlo vervolgt:

'Het bedrijfsleven heeft decennia lang gereorganiseerd, terwijl overheden alleen maar groeiden, Rutte deed er met zijn bezuinigingen nog eens vijf scheppen bovenop. Overheden hadden al jaren de natuurlijke afvloeiing moeten toepassen, maar door alle radicale en asociale afbraak en bezuinigingen erdoor te drukken, zitten we nu met alle ellende!

Ze hebben er in Den Haag een zooitje van gemaakt en ze komen er niet meer uit. Nú voor alle 55-jarigen alsnog de oude pensioenregeling plus AOW toepassen, om zo de werkloosheid sneller terug te dringen. Wie 45 of meer jaren heeft gewerkt, moet hiervoor kunnen kiezen. Er is niet voor iedereen werk, wanneer dringt dit eindelijk door? Het is waanzin dat sommige mensen 50 jaar of langer moeten werken terwijl er 750.000 mensen werkloos zijn.

Er wordt nu eindelijk en ook terecht op overheidspersoneel bezuinigd. Nu voelen en ervaren ambtenaren zelf ook wat wij, arbeiders, al decennia meemaken!'

Bent u het met deze lezer eens?

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet u op wuz.nl