Nieuws/Wat U Zegt
847255
Wat U Zegt

Moeilijker kunnen we het niet maken

L. Dorrestijn uit Waalwijk ondervindt veel problemen met het doen van belastingaangifte via zijn computer. Dan toch maar weer gewoon op papier, zo vraagt hij zich af. Wat zijn uw ervaringen? Lees hier verder en geef uw mening.

L.J.J. Dorrestijn Waalwijk

De nieuwe belastingaangifte blijkt een grote puinhoop. Bij ondernemers stond er ‘storing’ en voor particulieren blijkt er geen aparte website te zijn.  De algemene website van de belastingdienst is dan ook meteen overbelast. Verder geen duidelijke aanwijzing of je eerst moet ‘inloggen’, noch waar je de aangifte 2014 zonder vooraf ingevulde gegevens kunt vinden, noch waar je de aangifte 2014 kunt downloaden, indien men niet on-line wil werken. Er is wel een recente download, maar die gaat over 2013 !Doch zelfs de on-line link is nergens te vinden. Wel links naar You Tube en instructiefilmpjes op het scherm met een onleesbaar kleine tekst. De download van zo’n filmpje werkte niet en aan de voorafgaande reeks ‘aangifte’-knoppen heb je niets.

Tot slot een onbereikbare ‘contact’-knop, maar dit zal wel komen doordat ik geen nieuwe computer heb aangeschaft voor de aangifte. Toch maar een papieren formulier aanvragen?

Heeft u al gepoogd uw belastingaangifte te doen?

Meediscussiëren over dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl