Nieuws/Wat U Zegt
919469884
Wat U Zegt

’Van Gaal waarschijnlijk nieuwe bondscoach’

Gelukkig staat Louis van Gaal niet onwelwillend tegenover een terugkeer als bondscoach, mailt Mario Verhees. Hij zal hard nodig zijn om onze verwende miljonairtjes weer aan de gang te krijgen.

Bij de aanstelling van de vorige bondscoach mochten spelers van de KNVB meedenken over de aan te stellen coach. En zoals men weet heeft dat zelden tot succes geleid. Dat laatste was goed te zien bij onze laatste EK-wedstrijd tegen Tsjechië. Zij dachten de overwinning al in zak te hebben zonder de wedstrijd gespeeld te hebben.

We hebben een strenge bondscoach nodig, waarvoor ze bereid moeten zijn ’om tot het gaatje te gaan’, zoniet horen ze daar niet thuis.

In 2014 zagen we dat Louis van Gaal Wesley Sneijder al zo wist te motiveren, dat hij er alles aan deed om bij de Nederlandse selectie te mogen aansluiten. En zo moet het ook zijn. Het moet een eer zijn om daar te mogen voetballen.

We weten allemaal waar die harde aanpak tijdens de WK in 2014 toe geleid heeft, een elftal waarvoor ’vooraf geen stuiver voor gegeven werd’, werd uiteindelijk 3e van het toernooi, en heeft ons weken met veel spanning en plezier weken aan de buis gekluisterd.

Mario Verhees, Asten

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo