922363
Wat U Zegt

Vertraging

Corina van Garderen liep een flinke vertraging op door een wisselstoring in Almere en ergert zich aan de manier waarop de NS hiermee omgaat.

"Toen ik om half acht met de bus op Almere Centraal aankwam stond het zwart van de mensen. Er werden bussen ingezet wegens een wisselstoring op het spoor. Mondjesmaat kwamen er bussen.

Het zag echter zo zwart van de mensen dat ik niet aan bod kwam. Daarbij kwam nog kijken dat de mensen in de trein vanaf Lelystad uitstapten in Almere Centrum. De stroom mensen bleef dus komen en door de drukte kon je niet de bus in.

Ik probeerde dus naar busstation ’t Oor te komen met buslijn 1, maar ook hier kwam ik niet in door de drukte. Daarna ging ik met bus 6 naar het Flevoziekenhuis waar ik lang heb gewacht op bus 322 die bij aankomst stampvol bleek. Voordat ik kon instappen ging de deur voor mijn neus dicht. Na anderhalf uur verkleumd en boos buiten te hebben gestaan ben ik maar naar huis gegaan en heb een snipperdag genomen.

Wat mij nog het meeste stoort is dat op de NS site staat dat de vertraging tussen 15 en 30 minuten bedraagt. Dit is echt niet waar. Je komt gewoon de bus niet in."

Heeft u een vergelijkbare ervaring, dan kunt u die hieronder delen.