Nieuws/Wat U Zegt
926684
Wat U Zegt

’Minister nodig tegen overbevolking’

Welke minister werpt zich op het probleem van, en de problemen die ontstaan door, overbevolking? Dat het vooral een economisch probleem is mag reeds duidelijk zijn, want in de race naar steeds goedkoper personeel wordt bijna iedereen welkom geheten door onze politiek.

Mensen die hier wat over zeggen krijgen steevast het stempel van populist of racist, zo ook zij die hier wél over durven ageren in de Kamer.

Maar ben je wel zo verstandig als je alleen met geldelijk gewin rekening houdt en totaal voorbij gaat aan leefbaarheid en beschikbare ruimte?

We hadden al veel eerder pas op de plaats moeten maken. Als je ziet hoe druk het aan het worden is in ons land. De wegen slibben dicht, de woningnood is zeer hoog en werkgelegenheid is er blijkbaar alleen maar voor goedkoop personeel.

Ook op veel andere fronten nemen de problemen toe, want om de kosten binnen de perken te houden worden veel mensen aan hun lot overgelaten, met alle gevolgen van dien.

Er zijn nu nieuwe ministers aangesteld maar er had beter een minister tussen kunnen zitten die de portefeuille overbevolking had gekregen.

R. van Putten